Werken bij het NICC

Het NICC heeft als federale wetenschappelijke instelling een verscheidenheid aan personeelsleden in dienst, met verschillende statuten. Ons team van onderzoekers bestaat uit uitstekend opgeleide en hooggekwalificeerde specialisten. Studie is echter geen eindpunt, maar een constante. Opleiding en kennisuitwisseling zijn cruciaal. Deze insteek leidt tot een rijke en gevarieerde, diepe en brede kennisdatabank.

Verder staan onze waarden, Neutraliteit, Integriteit, Competentie en Consistentie centraal. Het resulteert in betrouwbare resultaten, een vlotte dienstverlening en een precieze administratie.

Werken bij het NICC betekent afwisselend en boeiend werk. Bovendien genieten onze werknemers van heel wat voordelen omdat ze voor een overheidsinstelling werken.

We zijn geregeld op zoek naar enthousiaste medewerkers. Bekijk hier onze vacatures. Verder nog een voorbeeld van een standaard curriculum vitae (cv .doc NL). Voor de toekenning van wetenschappelijke anciëniteit, bezorg ons je attest voor wetenschappelijke anciënniteit.