Voordelen van werken bij de overheid

Aangename werkomgeving
Elk personeelslid beschikt over een degelijke up to date uitrusting om vlot en efficiënt te kunnen werken. Je komt terecht in een omgeving waar al je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebben. Dit creëert een sfeer van collegialiteit en positieve ingesteldheid, waarbij teamspirit centraal staat.

Combinatie van privé –en beroepsleven
In de meeste administratieve diensten worden de glijdende werktijden gebruik. Persoonlijke activiteiten en werken gaan samen door de werkdag te beginnen en te eindigen volgens het persoonlijk ritme, voor zover de continuïteit van de dienst dit toelaat.

Interessante verloning
Behalve het salaris gebaseerd op de weddeschalen van de federale overheid, geniet je van vakantiegeld en een eindejaarspremie. Hiernaast worden transportkosten voor het openbaar vervoer (NMBS, MIVB, MTB of combinaties) volledig voor onze rekening genomen. Wie de fiets gebruikt, krijgt eveneens een vergoeding.
Meer informatie betreffende verloning, premies en tegemoetkomingen vind je op FedWeb (http://www.fedweb.belgium.be).

Andere voordelen
Naast de voordelen van een federale overheidsdienst, werken wij aan jouw welzijn en dat van je familie met educatieve cheques, onthaal van kinderen tijdens vakantieperiodes, schoolleningen, hospitalisatieverzekering.

Vindt u dat persoonlijke ontwikkeling belangrijk is binnen uw functie? Wij ook!
De ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers is één van onze prioriteiten aan het NICC.

Zoektermen: